Onze partners

Loyal Experts is de juiste partner voor expertises. Wij zien onze opdrachtgevers niet als opdrachtgever maar als partner in een expertise en dat geeft ons onderscheidend vermogen. Samen met volmachtkantoren, juristen, advocaten, rechtbanken, investerings- en beleggingsmaatschappijen, gemeenten, makelaars, hypotheekverstrekkers, verzekeraars, vastgoedeigenaren, woningcorporaties en ondernemers, kortom iedereen die actief is in de vastgoedsector, hebben we een gezamenlijk doel:

Het vinden van de juiste expertise tegen een marktconforme prijs.

Partners kiezen voor Loyal Experts omdat inefficiënte inzet van expertise leidt tot een enorme kostenpost. Het selecteren van de juiste expert, alsmede het bewaken van de kosten van deze expert, vraagt om deskundigheid. De expertise-regisseurs van Loyal Experts beschikken over deze deskundigheid en worden bovendien ondersteund door een landelijk netwerk van experts en de speciaal ontwikkelde Lex Tool en het Expertise Register

Onderstaande cases geven een voorbeeld van de diensten waarvoor u Loyal Experts in kunt schakelen:

Ondersteuning, inzicht, transparantie en kosten reduceren intern en extern zijn enkele redenen waarom LoyalExperts als servceprovider op expertiseniveau partner is van de DAS rechtsbijstandverzekering. De meerwaarde van het principe knowlegde-Process-Outsourcing-Online en onze expertise-regisseurs heeft zich vanaf 2017 bewezen. Interne en externe juristen en advocaten en cliënten van de DAS rechtsbijstand kunnen hun onafhankelijkheid waarborgen en extra service bieden aan hun cliënten. Daarom doen ze een beroep op onze expertise. 

Loyalexperts de serviceprovider op expertiseniveau!

DAS rechtsbijstand chevron_right

Stichting Nederlands register bouwkundig inspecteurs is een stichting die de kwaliteit, kennis en kunde kwalificeerd en controleerd. Stichting NRBI is geen keuringsorganisatie maar een keurmerk organisatie. Aanvragen voor bouwkundige expertises, vragen en het planningsbureau zijn ondergebracht bij de serviceprovider loyalexperts.com. Zo wordt de onafhankelijkheid gewaarborgd van de stichting. 

Nederlands register bouwkundig inspecteurs chevron_right

Hèt Epertise Register is een online expertise register waar zelfstandige experts zichtbaar en gevonden worden op expertiseniveau. Loyalexperts.com en haar expertise regisseurs maken gebruik van het expertise register die gekoppeld is aan de zoekmachine (lextool) om experts te vinden. Voor rechtsbijstand, verzekeringsmaatschappijen en volmachtkantoren (partners) wordt een expertise register ingericht en bewaakt op onafhankelijkheid, kwaliteit, kennis en kunde.

Expertise Register chevron_right

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen