Vastgoedbeleggers

Het exploiteren van (commercieel) vastgoed betekent bewust risico’s nemen en kosten beheersen. Of het nu gaat om kantoren, woningen of winkellocaties; men zoekt zekerheid en gemak voor een eerlijke prijs. Het naar kwaliteit in en op waarde schatten bij de aankoop van commercieel vastgoed wordt vaak uitbesteed aan externe experts. Taxaties, bouwinspecties en meerjarige onderhoudsplanningen, schade-expertises en vele andere expertises zijn vaak de juiste hulpmiddelen die benodigd zijn bij de aankoop van commercieel vastgoed.

Voorbeeld:

Nationale en internationale beleggingsmaatschappijen investeren vaak veel in vastgoed zoals woningen, winkels en bedrijfspanden. Tijdens de aankoop van bestaande panden of het overnemen van een vastgoed portefeuille willen de beleggingsmaatschappijen vaak ook de bouwkundige staat en waarde weten van hun vastgoed.

Bouwexperts, MJOP experts, NEN2580 experts worden gevraagd om panden  te beoordelen en te rapporteren. Middels de LEX Tool is het op elk moment mogelijk om regionale (bouw)experts in te schakelen en uit te besteden die werken op basis van een fixed price.

Heeft u als vastgoedbelegger behoefte aan een vast of flexibel extern netwerk van zelfstandige experts?

Neem dan Contact met ons op.

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen