Nieuws

RBI bouwkundig Inspecteurs

Register Bouwkundig Inspecteurs worden binnen LoyalExperts ingezet voor vastgoed inspecties in de bestaande bouw. Register bouwkundig Inspecteurs worden vaak ingezet bij geschillen omtrent geleverde werkzaamheden door klussen en bouwwerkzaamheden.

Lees het volledige bericht

DAS rechtsbijstand

DAS rechtsbijstand is een exclusieve samenwerking aangegaan met Loyalexperts.com als het gaat om juristen te ondersteunen bij het vinden van experts bij een specifieke expertise vraagstuk. In samenspraak met de DAS rechtsbijstand wordt een expertise register specifiek voor de DAS ingericht zodat de kwaliteit van het expertnetwerk intern geborgd is.

Lees het volledige bericht

Samen werking met ExpertiseKompas groep

LoyalExperts.com heeft een exclusieve samenwerking met Holding ExpertiseKompas groep. Door de samenwerking beschikken wij over een complete infrastructuur d.m.v. de zoekmachine (lex tool). De samenwerking geeft partners en onze expertise regisseurs de meerwaarde om vraag en aanbod op basis van een fixed Price te realiseren.

Lees het volledige bericht

Samen sterk met Inspectie Managment Nederland

Loyalexperts.com werkt alleen voor rechtsbijstand verzekeraars, verzekeraars, volmachtkantoren en/of tussenpersonen. Om aan de vraag te voldoen vanuit onze partners om een gemanaged netwerk van zelfstandig experts als flexibel netwerk neer te zetten heeft Loyalexperts.com de samenwerking gezocht met een netwerk en validatie organisatie i-nl.nl.

Lees het volledige bericht

Expertise Register

LoyalExperts.com werkt samen met het grootste Expertise Register van Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij ieder soort expertise vinden en ontsluiten. Experts die zichtbaar willen worden voor meerdere opdrachtgevers binnen de verzekeringsbranche kunnen zich inschrijven in het Expertise Register en worden zo gevonden op expertise niveau.

Lees het volledige bericht

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen