Loyal Experts biedt zekerheid omtrent kennis, onafhankelijkheid en prijs.

  1. De case-omschrijving binnen de Expert Tool voorziet in de selectiecriteria ten aanzien van de experts. Loyal Experts kiest derhalve niet willekeurig een bouwkundig, schade- of vastgoedexpert, maar benadert gericht de experts met de juiste competenties en kwalificaties. Hierdoor kunt u objectief en efficiënt het geschil afhandelen, waardoor u kosten bespaart.

  2. U hebt bij aanvang van het traject reeds duidelijkheid over de kosten. Hierbij doelen we niet alleen op de kosten bestaande uit de factuur van de expert, maar ook op de kosten van inzet van eigen medewerkers. Dit is namelijk nihil waardoor u kosten bespaart.

  3. De LEX Tool biedt u de mogelijkheid uw budget ten aanzien van expertise nauwkeurig te registreren en bewaken. Dit bewustzijn leidt tot besparing.

  4. U hoeft geen tijd en geld te investeren in het onderhouden van uw netwerk van experts. Loyal Experts doet dit voor u. Mede hierdoor kunt u alle geschillen op een zakelijke en efficiënte wijze afronden.

  5. Loyal Experts staat garant voor de deskundigheid van de experts. Wij beschikken over een groot netwerk, kennen de markt en werken bovendien met een intern kwaliteitscontrolesysteem.

  6. De LEX Tool voorziet in online dossieropbouw, waardoor iedere case ten alle tijden op iedere locatie opvraagbaar is.

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen