Over Loyalexperts

Visie

Loyal Experts weet uit ervaring dat het inschakelen van de juiste expert, bouwexpert, schade-expert en vastgoedexpert bij een bepaald vraagstuk een moeizame en kostbare weg kan zijn. Ten eerste blijkt het vinden van de juiste persoon niet eenvoudig, ten tweede zijn kosten vaak onbeheersbaar. Onze Expertise Regisseurs werken op basis van deze twee pijlers. Zij beschikken over een enorm netwerk van deskundige schade, bouw- en vastgoedexperts, op ieder expertiseniveau, verspreid over heel Nederland. Daarnaast kunnen zij met behulp van de LEX tool expertise in de markt zetten op basis van een fixed price, waardoor kosten beheersbaar en transparant zijn.

Missie

Loyal Experts wil professionals laten excelleren op hun eigen vakgebied. Als iedereen doet waar hij/ zij goed in is, halen we het beste in elkaar naar boven en werkt iedere organisatie prettig én efficiënt. Onze expert-regisseurs doen recht aan de kwaliteiten van zowel opdrachtgevers/ partners als experts.

Ons doel!

Het is onze ambitie de verbindende schakel te zijn die in de verzekering en vastgoed markt de dienstverlening van gekwalificeerde Experts via intermediaire kanalen ontsluit voor een keur aan opdrachtgevers. Door regie te voeren op het proces en de kwaliteit van de dienstverlening helpen we de prestaties van de aangesloten experts continu te verbeteren.

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen