Buitenlandse vastgoedbeleggers

Het exploiteren van (commercieel) vastgoed betekent bewust risico`s nemen en kosten beheersen. Of het nu gaat om kantoren, woningen of winkellocaties; men zoekt zekerheid en gemak voor een eerlijke prijs. Het naar kwaliteit in en op waarde schatten bij de aankoop van commercieel vastgoed wordt vaak uitbesteed aan externe experts. Taxaties, Technische Due Diligence (TDD) expertise,  schade-expertises en vele andere expertises zijn vaak de juiste hulpmiddelen die benodigd zijn bij de aankoop van commercieel vastgoed.

Voorbeeld:

Internationale beleggingsmaatschappijen willen vaak investeren vaak in vastgoed zoals woningen, winkels en bedrijfspanden. Tijdens de aankoop van bestaande panden of het overnemen van een vastgoed portefeuille willen de beleggingsmaatschappijen vaak ook de technische Due diligence en (markt) waarde weten van hun aan te kopen vastgoed. Hiervoor hebben ze verschillende experts nodig om een goed beeld te verkrijgen.

Technische Deu Diligence experts, Bouwexperts, MJOP experts, NEN2580 experts en taxateurs worden vaak gevraagd om panden te beoordelen en te rapporteren namens een vastgoedbelegger. Middels de expertise zoekmachine (Lex Tool) en de ondersteuning van een expertise regisseur beschikt de buitenlandse vastgoedbelegger snel en eenvoudig over een groot flexibel netwerk van experts. Men kan op elk moment experts in te schakelen en uit te besteden die werken op basis van een fixed price.

Fixed Price solutions accros experts? Demo aanvragen

qwr

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen